Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikle kutlandı

Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikle kutlandı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Bu kapsamda Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir ve yönetiminin organize ettiği kahvaltı programına Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Balıkesir´de yayın yapan gazete ve ajanslarda çalışanlar katıldı.
Kahvaltı sonrası konuşan Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, camiaya destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Kahvaltı organizasyonunda kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyelerine de minnettar olduklarını söyleyen Başkan Ramazan Demir, mesleki zorlukların güç birliği ile aşılabileceğini vurguladı.
Balıkesir basının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise, "Basın halkın haber alma özgürlüğünün gerçekleşmesi adına önemli görev ifa eden kurumlarımızdan birisidir." dedi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı da burada yaptığı konuşmada, "İlimizde ve bölgemizde duyarlı, sorumlu ve özverili şekilde görevini yerine getiren değerli basın mensupları nezdinde tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Bu vesile ile hayatını kaybeden basın mensuplarını rahmetle anıyorum." dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli