Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları Balıkesir´de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları Balıkesir´de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İş Gücü Genel Müdürü Saadettin Akyıl Başkanlığında bakanlık bürokratları..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İş Gücü Genel Müdürü Saadettin Akyıl Başkanlığında bakanlık bürokratları, Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu´nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya´dan kamuoyuna duyurduğu ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik? programı kapsamında 24 Şubat 2017 Cuma Günü (bugün) Balıkesir´de ziyaretlerde bulunacak.
Bakanlıktan gelen bürokratlar Balıkesir´de işçiler, işverenler, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile bir araya gelecek. Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, emekliler, engelli vatandaşlar da ziyaret kapsamında yer alacak.
Gerek çalışanların gerekse yatırımcı ile işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinlenecek, görüş ve önerileri alınacak.
Özellikle işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri aktarılacak, ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapılacak. Ziyaretler kapsamında ev ziyaretleri de gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli