Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Çalmadık kapı, girilmedik ev kalmayacak

Çalmadık kapı, girilmedik ev kalmayacak

AK Parti Gönen ilçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine her yıl olduğu gibi bu sene de yoğun ilgi ve katılım vardı.

AK Parti Gönen ilçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine her yıl olduğu gibi bu sene de yoğun ilgi ve katılım vardı. Bayramlaşma törenine yerel seçimler damgasını vururken, tüm partililere "Hem Gönen`i hem de Balıkesir büyükşehir belediyesini kazanmak istiyoruz. Bunun için de tüm partililerimiz çok çalışmalı" diye AK Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık, Gönen`de hayal bile edilemeyecek yatırım ve hizmetleri kazandıran çok başarılı bir belediye başkanına sahip olduklarını söyleyerek, tüm Gönen`lilerden, Gönen`in geleceği olarak gördüğü Kentsel Dönüşüm projesine destek vermelerini istedi.
Gönen halkının ve partililerin bayramını kutlayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Partinin 11 yıllık iktidarı süresince milletiyle bütünleşmiş, bir parti olduğunun altını çizerek, "Bu çatının altında da aynı birlik ve beraberliği görmekten mutluyuz" dedi. Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Başkan Yakar, "Balıkesir büyükşehir belediyesini de kazanmak istiyoruz. Birebir herkese ulaşacağız, çalmadık kapı, ulaşmadık insanımızı bırakmayacağız" dedi.
AK Parti İlçe Teşkilatında, bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma törenine partililer yoğun ilgi gösterdi. İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ve yönetimin yanı sıra Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ile İGM Üyesi Tuncay Salı`nın da hazır bulunduğu bayramlaşma töreninin gündemini yerel seçimler oluşturdu.
Yerel seçimlerin yaklaştığını hatırlatan AK Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık, "Önümüzde yaklaşan yerel seçimler var. Balıkesir büyükşehir oldu. İlk kez, Büyükşehir belediye başkanını seçeceğiz. Büyükşehir için herkes oy kullanacak. Balıkesir büyükşehir belediye başkanı AK Partili olmak zorunda" dedi.
AK Partinin hizmet odaklı bir parti olduğunu da kaydeden Bıyık, "Altyapı eksikliklerinin giderilmesi ve hizmet için büyükşehri de almak zorundayız. Bunun için çok çalışacağız. Hem Gönen`i hem de Balıkesir büyükşehir belediyesini kazanacağız" dedi.
2004`ten beri Gönen`de AK Partili belediye başkanı olduğunu da vurgulayan Bıyık, "9,5 yılda, Gönen`de hayal bile edilemeyecek yatırım ve hizmetler kazandırıldı. Çok başarılı bir belediye başkanımız var. 60 yıldır konuşulmaktan öteye geçemeyen Gönen-Bandırma yolu, iktidarımız döneminde yapıldı. Hayal olarak görülen doğalgaz insanlarımızın kullanımına sunuldu. 250 trilyonluk Gönen Ovası projesi tamamlanmak üzere. Adliye Sarayı,Hastane bitme aşamasında.
Gönen`in geleceği olarak gördüğüm, Gönen`de yaşayan herkes için çok önemli olan Kentsel Dönüşüm projesi başladı. Projenin mimarlarına 75 bin insanımızın tamamı destek olmalı" dedi.
Gönen halkının ve partililerin bayramını kutlayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar da, AK Partinin 11 yıllık iktidarı süresince milletiyle bütünleşmiş bir parti olduğuna işaret ederek, "Aynı birlik beraberlik bu çatının altında da var" dedi.
Yerel seçimlere de değinen Başkan Yakar, "Birebir herkese ulaşacağız, kapı kapı dolaşacağız. Hem Gönen hem de Balıkesir için çok çalışacağız. İhmale yer yok" derken, Kentsel Dönüşümün köyden kentte Gönen`de yaşayan herkesin yaşamını etkileyeceğini söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı