Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Camgöz, başarılı sporcumuz Aleyna Karaca´yı kutladı

Camgöz, başarılı sporcumuz Aleyna Karaca´yı kutladı

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, 31 Ocak 2021 tarihinde İstanbul´da yapılan Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yarışmalarından iyi derecelerle dönen 2024 Olimpiyatları Aday Adayı Milli Sporcumuz Aleyna Karaca ile sporcuyu yarışmalara

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, 31 Ocak 2021 tarihinde İstanbul´da yapılan Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yarışmalarından iyi derecelerle dönen 2024 Olimpiyatları Aday Adayı Milli Sporcumuz Aleyna Karaca ile sporcuyu yarışmalara hazırlayan Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan´ı başarılarından dolayı kutladı.
Antrenman saatinde spor salonuna giderek başarılı sporcumuz ve antrenörünü tebrik eden Camgöz, antrenmanı izleyen sporcuların velilerinle de bir süre sohbet etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından yapılan ziyaretin önemine dikkat çeken sporcuların velileri, bu tür ziyaretlerin yarışmalara hazırlanan çocukların motivasyonunu arttırmasına vesile olduğunun kendisi ile paylaştığını söyleyen Camgöz, öğrenci velilerinin Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan´ın yanında olduklarını, yıllardır süren başarılarımızla Erdek´in ismini en iyi şekilde temsil edilmesine katkı veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne teşekkür ettiklerini aktardı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli