Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Can dostlar sahipsiz değil

Can dostlar sahipsiz değil

DKMP Balıkesir Şube Müdürlüğü koordinesinde, can dostlar için Erdek´te program düzenlendi.

DKMP Balıkesir Şube Müdürlüğü koordinesinde, can dostlar için Erdek´te program düzenlendi.
Balıkesir Valiliği bünyesinde oluşturulan ve DKMP Balıkesir Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Sokak Hayvanlarını Koruma ve Besleme Grubu; Toplum nezdinde hayvan sevgisinin artması, sokak hayvanlarının korunması, beslenmesi, bu konudaki duyarlılığın ve farkındalığın arttırılması için başlattığı çalışmalarını Erdek´le devam ettirdi.
DKMP Balıkesir şube Müdürlüğü tarafından, Erdek Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleşen programla; 5199 Sayılı Kanun kapsamında vatandaşlarımıza sokak hayvanlarının korunması, sokak hayvanlarına yapılacak kötü muamelelere karşı yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Yapılan çalışma faaliyetine İl Emniyet Müdürlüğü HAYDİ (Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi), Jandarma HAYDİ, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Erdek Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri eşlik etti.
Programın sonunda yapılan açıklamada; ?Siz değerli vatandaşlarımız da sokakta yaşayan can dostlarımız için örnek projemize destek olup bu sıcak yaz günlerinde kapınızın önüne bir kap su, bir kap mama bırakabilirsiniz. Unutmayalım ki bu dünya hepimizin. Sokaktaki dostlarımıza sahip çıkmak, onlara sevgi ve şefkat göstermek dünyanın en güzel duygusu.? ifadelerine yer verildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: dostlar sahipsiz değil
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli