Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

´Can Dostlar Yaşasın´ Projesi Altınoluk´ta

´Can Dostlar Yaşasın´ Projesi Altınoluk´ta

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı´nca geçtiğimiz aylarda ´Can Dostlar Yaşasın´ sloganıyla başlatılan Sosyal Sorumluluk Projesi´nin Altınoluk etabı hayata geçirildi.

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı´nca geçtiğimiz aylarda ´Can Dostlar Yaşasın´ sloganıyla başlatılan Sosyal Sorumluluk Projesi´nin Altınoluk etabı hayata geçirildi.
Sokak hayvanlarının mama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Altınoluk´un farklı noktalarında, kırsal mahallelerden, sahil şeridine kadar çok sayıda alanda mama kapları yerleştirildi.
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, yönetim kurulu üyeleri, gönüllüler ve proje sorumluları gün boyu, sokak hayvanları beslenme noktalarında çalışma yaparak eksikliklerin giderilmesi için istişarelerde bulundu.
Proje ve çalışmalarla ilgili bilgiler veren AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, ?Can Dostlar Yaşasın´ sloganıyla başlattığımız sosyal sorumluluk projemiz bölgemizde örnek oldu. Hayvan sever vatandaşlarımız da projemize önemli katkılar sağlarken, söz verdiğimiz gibi ilçemizin önemli tüm noktalarını sokak hayvanları beslenme noktalarıyla donatmaya devam ediyoruz. Projemize başladığımız günden bugüne ?Onlar Mamaya Muhtaç´ sözümüz ile çok sayıda beslenme noktası oluştururken, ?Satın Alma Sahiplen´ diyerek kedi ve köpeklerimizi sahiplendirmeyi sürdürmekteyiz. Bu projemiz siyaset üstü bir çalışmadır. Proje sorumlularımız, hafta sonları beslenme noktalarına mama takviyeleri yaparak eksikleri gideriyor. İlçe merkezinden Güre Mahallesi´ne kadar yaygınlaştırdığımız beslenme noktalarına yenilerini ekledik. Son olarak Altınoluk ve komşu kırsal mahallelerine çok sayıda beslenme noktası konuşlandırdık. Bu sayede, ilçemizin her mahallesine ulaşmış olduk. Halkımızdan tek isteğimiz, beslenme noktalarını koruyup kollamaları. Kedi ve köpek sahiplendirme çalışmalarımız da sürüyor. Bunun için de tüm vatandaşlarımız partimizle iletişime geçerek proje sorumlumuzla görüşebilir. Projemizin sürdürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli