Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Can dostlara ulaşılabilir hizmet Vetbüs Balya’da

Can dostlara ulaşılabilir hizmet Vetbüs Balya’da

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Mobil Veteriner Kliniği hizmeti Vetbüs ile sokak hayvanlarına sahip çıkıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Mobil Veteriner Kliniği hizmeti Vetbüs ile sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. 
Sokak hayvanlarına gerekli özeni her daim gösteren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, can dostlara daha kaliteli ve ulaşılabilir bir hizmet sağlayabilmek için tam teşekküllü olarak devreye aldığı Vetbüs’le yolculuğuna başladı. İlk durağı Balya ilçesi olan Vetbüs, Balya Belediyesi önüne park ederek bölgede bulunan ve vatandaşlar tarafından getirilen can dostlara sağlık taraması yaptı, aşılama ve iç-dış parazit işlemlerini gerçekleştirdi. İlçede yaşayan vatandaşlar tarafından bakımı yapılan can dostların da genel sağlık taraması ve aşılama işlemlerini gerçekleştiren Vetbüs’ün, Balya’ya gelişi vatandaşları oldukça sevindirdi. 
Böyle bir hizmeti hayata geçirdiği için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür eden Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, sokak hayvanlarının her türlü tedavisi için Balya’ya gelen Vetbüs ekibine teşekkür etti. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Vetbüs, 20 ilçeyi karış karış gezerek en ücra köşedeki can dostlara dahi tüm klinik imkânları sunmaya devam edecek. Sahipsiz hayvanların rehabilitesinin yanı sıra bulaşıcı ve salgın hastalıkları önleme, hayvanları bulundukları mahallelerde aşılayarak tedavi etme amacıyla da oldukça önemli bir hizmet olan Vetbüs olası bir afet ve acil durum anında, ülkemizin herhangi bir noktasına giderek orada afetten etkilenen yaralı hayvanları da tedavi edecek. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı