Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Can Gülmezgil : 1. Ligeyükseleceğimize inanıyoruz”

Can Gülmezgil : 1. Ligeyükseleceğimize inanıyoruz”

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, pazar günü Bandırma'da oynanacak olan MKE Ankaragücü maçında taraftarlardan...

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, pazar günü Bandırma'da oynanacak olan MKE Ankaragücü maçında taraftarlardan, centilmenlik kurallarının dışına çıkmadan destek beklediklerini açıkladı. Bu maçta taraftarların edecekleri en küçük küfrün bile ceza sınırında bulunması nedeniyle play-off maçlarında saha kapatma cezasına yol açacağına dikkati çekerken, şunları söyledi:
Play-off'ta çok güçlü takımlar var. Bu maçlarda seyircinin centilmence vereceği desteğe çok ihtiyacımız bulunuyor. Lige şampiyonluk hedefiyle başlamıştık, ancak olmadı. Hâlen, play-off maçları sonunda PTT 1. Ligi'ne yükseleceğimize inanıyoruz. Play-off'ta ilk maçımızı, perşembe günü, büyük bir olasılıkla, Bandırma'da, Alanyaspor ile oynayacağız. Bu maçın rövanşı ise 19 Mayıs'ta, Alanya'da oynanacak. Pazar günü, MKE Ankaragücü maçında, önceki maçta taktiksel sarı kart gören Ali Serin, Timur ve Gökhan, forma giyemeyecek. Bu futbolcularımız, play-off maçlarında yer alacak. Ali Koçak ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.”
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı