Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çanakkale´de eski bir Erdeksporlu

Çanakkale´de eski bir Erdeksporlu

Ercan Şenol: ?Erdek´te çok mutlu 3 yıl geçirdim?

Erdekspor´un eski futbolcularından Ercan Şenol, Çanakkale´de beden eğitimi öğretmeni ve futbol antrenörü olarak görev yapıyor.

Çanakkale doğumlu olan Şenol´un çalıştırdığı Çanakkale Hastanebayırı Gençlik takımı, Ayvalık´ta, U-15 Türkiye Şampiyonası yarı final maçında, İzmir Torbalı Gençlik´e 4-0 yenilerek, final oynama şansını kaybetti. Balıkesir bölgesinin Bandırmalı hakemleri Muhammed Taha Onat-Ahmet Kemal Şen-Melih Tan´ın başarılı yönetiminde oynanan maçta Hastanebayırı Gençlik, varlık gösteremedi.

Erdekspor´da 1985-1988 yılları arasında üç sezon, sağ bek mevkiinde yer aldığını belirten Şenol, şunları söyledi:

?Manisa Spor Akademisi´ni bitirdikten sonra Erdek damadı olan Çanakkaleli antrenör Cemil Akkoyun´un isteği üzerine Erdekspor´a transfer oldum. O dönemde 3. Türkiye Ligi´nde mücadele veren Erdekspor, maçlarını Bandırma´da oynuyordu. Kulübümüzün başkanlığını Mustafa Sarı, genel kaptanlığımızı ise Ali Anafarta yapıyordu. Kaptanımız Evrens Tarhan´dı. Takımımızda Vahdet Yılmaz, Mehmet Ak(Şampik), Haydar Akyüz, Nurettin, Serhat, Bülent ve Ergün gibi arkadaşlarım da forma giyiyordu. Antrenörümüz ise Mahmut Evren´di.?

Erdek´te çok güzel dostluklar kurduğunu vurgulayan Ercan Şenol, ?Erdek´te bulunduğum üç yıl benim için çok mutlu geçti. Tüm Erdeklilere buradan selâmlarımı gönderiyorum? dedi.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Çanakkale eski Erdeksporlu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli