Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Canbaz, birlikte seçime gireceği isimleri açıkladı

Canbaz, birlikte seçime gireceği isimleri açıkladı

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Olağan Genel Kurulu 21 Şubat 2018 Çarşamba günü yapılıyor.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Olağan Genel Kurulu 21 Şubat 2018 Çarşamba günü yapılıyor.

21 Şubat´ta yapılacak olan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli genel kuruluna sayılı günler kala gazetemizi ziyaret eden Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, listesinde yer verdiği yönetim ve denetim kurulu üyelerinin isimlerini açıkladı.

Halen oda başkanlık görevini yürüten M. Fatih Canbaz, tüm oda üyelerinden destek isteyip, 8 yıldır görevde olduğu sürece esnafın sorunlarına çare olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Esnaf kesimini ülkenin can damarı olarak niteleyen Canbaz, ?8 yıldan bu yana sorumluluk anlayışıyla görevimi özveriyle yaptığıma inanıyorum. Tüm esnafımızı 21 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan kongreye davet ediyor, ilçe esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar temenni ediyorum. Ayrıca, kongrede aday olacak diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Ne olursa olsun kazanan esnaf ve sanatkarımız olsun" diyerek sözlerine son verdi.

M. Fatih Canbaz´ın Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluşuyor:

Erdi Akgül (Unlu Mamulleri Şatışı), Atilla Cebeci (Sıhhi Tesisatçı), Hasan Akyıldız (Kasap), Muhittin Omaç (Tornacı), Salih Taştan (Sobacı), Hakan Ali Kuzu (Pvc-Aliminyum Doğrama), Mustafa Tetikdur (Beyaz Eşya Tamiri), Onur Kertiş (Erkek Berberi)

Denetim Kurulu Listesi: Sevcan Bilen Bora (Büfe İşletmesi), Sinan Ulaş Akaracı (Şarküteri İşletmesi), Vural Çalık (Kum-Çakıl Ticareti)

Haber: Tuncay Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli