Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Canbazdan yönetim kuruluna yemek

Canbazdan yönetim kuruluna yemek

Erdek Esnaf Odasının yeni başkanı M. Fatih Canbaz, seçim zaferini hafta içinde Ali Öztoprak Dinlenme Tesislerinde yönetim kuruluyla birlikte kutladı.

Erdek Esnaf Odası`nın yeni başkanı M. Fatih Canbaz, seçim zaferini hafta içinde Ali Öztoprak Dinlenme Tesislerinde yönetim kuruluyla birlikte kutladı.
Neşe içinde geçen akşam yemeğinde konuşan M. Fatih Canbaz "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlikle, ilçemiz esnaf ve sanatkarının menfaati için görev yapacağız. Beni ve ekibimi esnaf odasının başkanlığına ve yönetimine layık gören herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti Erdek İlçe Başkan Yardımcısı Metin Canbaz ile esnaf odasının yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerinin tamamının katıldığı yemekli toplantı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Gecede kısa bir konuşma yapan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası`nın yeni yönetimini kutlayıp, Erdek Belediyesi olarak istendiği zaman Esnaf Odasına her türlü desteği verebileceği sözünü verdi.
Haber : Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı