Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Canbey, Altıeylül ve Susurluk ilçelerini ziyaret etti

Canbey, Altıeylül ve Susurluk ilçelerini ziyaret etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, bu haftayı Altıeylül ve Susurluk ilçelerine ayırdı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, bu haftayı Altıeylül ve Susurluk ilçelerine ayırdı.
Altıeylül ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Canbey, ilk olarak Kılcılar Mahallesi´nde bir kahvaltı programı gerçekleştirdi.
Ardından aynı mahallede evi yanan bir kadını ziyaret eden Milletvekili Canbey, ?Yanan ev ile ilgili inşallah kendisine önümüzdeki günlerde destek olacak hep birlikte yeni evine kavuşması için çalışacağız.? dedi.
Devamında Kılcılar Mahallesi´ndeki hayvan üreticilerini ziyaret eden Canbey, ?Hayvan üreticilerimizi ziyaret ederek hayvan ahırlarını gezdik. Üreticilerimizi her zaman desteklemeye, onların yanında olmaya devam edeceğiz.? dedi.
Sonrasında AK Parti Altıeylül İlçe Teşkilatı ile piknik programında bir araya gelen Canbey, ?Milletimize hizmet yolunda birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız AK teşkilatımızın her bir ferdine selam ve sevgilerimi iletiyorum.? ifadelerini kullandı.
Pazar günü Susurluk´a gelen Milletvekili Mustafa Canbey, burada da yoğun programlar gerçekleştirdi.
Susurluk Yılmazlar Et Entegre Tesisi´ni gezen Canbey, üretim tesisinde incelemelerde bulundu.
Ardından, 2017 yılında Hakkari Çukurca´da şehit olan Erbil Arslan´ın ailesini ziyaret eden Canbey; ?Hakkari Çukurca´da şehit düşen kahraman askerimiz Erbil Arslan´ın bizlere emaneti, kıymetli ailesini ziyaret ettik. Hal hatırlarını sorup, şehidimize dua ettik. Rabbim şehidimizin makamını âli eylesin.? ifadelerini kullandı.
Devamında Susurluk İtina Göbel Et Entegre Tesisi´ni de gezen Canbey, bu tesiste de incelemelerde bulundu.
Susurluk´ta hayvan üreticileri ile bir araya gelen Mustafa Canbey, Susurluk´ta üretim yapan HasTavuk İşletmesini de ziyaret ederek üretim tesislerini inceledi.
Son olarak Susurluk Stadyumu´nda, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile birlikte incelemelerde bulunan Milletvekili Canbey, burada yaptığı açıklamada ?Stadyum tamamlandığında, ilçemiz modern ve kullanışlı yeni stadyumuna kavuşmuş olacak.? diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli