Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Canbey, Ayvalık´ta çiftçilerle buluştu ?Çiftçinin derdi bizim derdimizdir?

Canbey, Ayvalık´ta çiftçilerle buluştu  ?Çiftçinin derdi bizim derdimizdir?

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ayvalık´ta çiftçilerle buluştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ayvalık´ta çiftçilerle buluştu.
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı´nı ziyaret eden Canbey, AK Parti İlçe Başkanı Ali Gür ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.
Sonrasında İlçe Başkanı Ali Gür ve beraberindeki heyet ile birlikte Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal´ı ziyaret eden Milletvekili Canbey, Başkan Baysal´dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
Devamında ilçedeki çiftçilerle Ziraat Odası´nda bir araya gelen Canbey, çiftinin dertlerini dinledi, gereği için elinden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğini söyledi.
Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Milletvekili Canbey, ?Bugün Ayvalık ilçemizde programlar gerçekleştirdik. İlçe teşkilatımızla bir araya geldik. Ziraat Odası´nı ziyaret ettik. Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal ve çiftçilerimizle birlikte Ayvalık Ziraat Odası´nda bir araya gelerek çiftçilerimiz sorunları, beklentileri, sulama konuları üzerine istişarelerde bulunduk. Çiftçi bir ailenin çocuğu olarak çiftçimizin sorunlarını çok iyi biliyor yakından takip ediyorum. Çiftçinin derdi bizim derdimizdir. Güçlü Türkiye´nin temelini oluşturan çiftçilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli