Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Canbey, bize güvenin sizi mahcup etmeyeceğiz

Canbey, bize güvenin sizi mahcup etmeyeceğiz

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Mustafa Canbey, hemşehrilerinin Ramazan Bayramı´nı kutladı.


AK Parti Milletvekili adayı Canbey, Ramazan Bayramı süresince tokalaşmadık el bırakmazken, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti´nin AK kadrolarına, milletin partisi AK Parti´ye ve milletin adamı Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yeniden destek isteyerek, ?Sizleri mahcup etmeyeceğiz, 24 Haziran iktidar bayramımız hayırlı olsun." diye konuştu.
Gittiği her yerde vatandaşların bayram coşkusuna ortak olan Canbey, 24 Haziran günü Türkiye´nin çok önemli bir seçim yapacağının altını çizdi.
Vatandaşlardan destek isteyen Canbey, önemli olanın gönüllere girmek, milletimizin gönlünde olmak olduğunu ifade ederek, ?Önemli olan kendisine milletin adamı dedirtebilmektir. Cumhurbaşkanımız milletin adamıdır, AK Parti de milletin partisidir. Milletin kaynakları millete gidiyor. Onun içi millet AK Parti diyor. Milletimizden 24 Haziran´da da partisini, AK Parti´yi iktidara taşımaya davet ediyoruz. Eğer siz yine bize destek verirseniz bizler sizleri mahcup etmeyeceğiz. 24 Haziran iktidar bayramınız şimdiden hayırlı olsun.? diye konuştu.
Canbey Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleşen bayramlaşma törenine de katılan Canbey, bayram ziyaretini İvrindi, Edremit, Altıeylül ilçesi Atköy Mahallesi, Paşaköy, Aslıhantepecik, Ovabayındır, Yenice, Çandır ve Balıklı Mahaleleri ile devam etti.
Canbey, bayramın son günü ise Bigadiç Mecidiye mahallesinde gerçekleştirilen hayra katıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu