Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Canbey, CHP´yi gayri milli çizgide olmakla itham etti

Canbey, CHP´yi gayri milli çizgide olmakla itham etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey: "Ana muhalefet gayri milli bir çizgidedir" dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey: "Ana muhalefet gayri milli bir çizgidedir" dedi.
AK Parti Milletvekili Canbey, ana muhalefet partisinin gayri milli bir çizgide olduğunu, çarpıtmalarla kendi eksiğini kapatamayacağını belirtti.
Canbey, TBMM´de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti olarak kadına yönelik şiddete karşı mücadeleye devam ettiklerini söyledi.
Türkiye olarak artık çok değişik bir siyasi ortama şahitlik ettiklerini, ana muhalefet partisi liderinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı ve AK Parti´yi hedef alarak "milli güvenlik sorunu" ifadesini kullanmasını anlamakta güçlük çektiklerini ifade eden Canbey, CHP´nin, ülkenin tek yumruk olarak kenetlenmesi gereken uluslararası meselelerde dahi gayri milli bir tutum sergilediğini öne sürdü.
Canbey, devamında şöyle konuştu: "Gara´da 13 şehit verdiğimizde sorumluluğu PKK´nın omuzlarından alarak ´sorumlu Erdoğan´dır´ diyen CHP iken, kınama mesajı yayımlarken PKK ismini bile söylemeyen CHP iken, Karabağ´da kardeşlerimize yardıma gittiğimizde ´Türkiye oraya cihatçıları gönderiyor´ yalanını uyduran CHP iken, terörle etkin mücadelemizi sürdürürken ´SİHA´lar sivilleri vuruyor´ yalanını uyduran CHP iken, evlatları için feryat eden Diyarbakır anneleri için sessiz kalan CHP iken, ´milli güvenlik sorunu kimdir´ sorusu, aziz milletimizin vicdanında ´CHP´ cevabını bulacaktır. Ana muhalefet partisi gayri milli bir çizgidedir, çarpıtmalarla kendi eksiğini kapatamayacaktır. Liderimizle ilgili ´milli güvenlik sorunu´ gibi bir cümle kurmasını açıkça reddediyor ve kınıyoruz."
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu