Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Canbey, Edremit Tarımsal OSB Projesi´nin müjdesini verdi

Canbey, Edremit Tarımsal OSB Projesi´nin müjdesini verdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal ve beraberindeki iş

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal ve beraberindeki iş insanlarıyla birlikte, Edremit´te alternatif tarımsal üretimi geliştirmek, bölgeye yeni yatırım alanları kazandırmak ve yeni istihdam sahaları oluşturmak hedefiyle kurulan Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri) Organize Sanayi Bölgesi projesi alanında incelemelerde bulundu.
Proje alanındaki incelemelerin ardından aynı heyet ile Edremit Kaymakamını ziyaret eden Milletvekili Canbey, burada yaptığı konuşmada ?Körfezimizin incisi Edremit´imize Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurmak için uzun zamandır çok emek harcadık. Bugün yaptığımız incelemeler ve istişareler neticesinde, 1.Etap ve 2.Etap projelerinin Tarım ve Orman Bakanlığı´nca onaylanmasının akabinde altyapı, üst yapı maliyetleri, OSB´de yatırım yapmak ve tesis kurmak isteyen yatırımcılara yönelik kriterlerin belirlenmesi ve OSB kuruluş sürecinin hızlandırılması gibi konularda fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah en kısa zamanda proje tamamlanacak ve temelini atacağız.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli