Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CANBEY, HALKA KULAK VERİYORUZ

CANBEY, HALKA KULAK VERİYORUZ

Milletvekili İletişim Ofisi´nin ilk halk buluşması AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey tarafından gerçekleştirildi.

TBMM´nin tatile girmesi ile birlikte sahaya inen Canbey, Edremit´te Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinasyon Merkezinde oluşturulan milletvekilleri iletişim ofisinden vatandaşlarla buluştu. Boşa zaman geçirmeyeceklerini ve halkla birlikte vakit geçireceklerini belirten Canbey ?Bütün Balıkesir´i dolaşacağız, milletten aldığımız vekaleti milletin sorunların çözmek için kullanacağız? dedi.
HALKLA BİRLİKTE
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, her zaman milletle birlikte iç içe olduğunu belirterek, ?Milletvekili adayı olduğum süreçte de daima milletimizle olmaya devam edeceğimizi söylüyordum. Zaten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da ?Milletin içinde olun? diye sık sık vurguluyor. Yani milletimizle birlikte bu meseleleri konuşup çözüm üretmeye çalışacağız. Yeni uygulamalar yapmamız ve milletle buluşmanın yollarını bulmamız lazım. Bu yaptığımız çalışma da bunun ögelerinden bir tanesi. Daha önce seçim kampanyası döneminde bizler iletişim ofislerimiz olacak diye milletimize söylemiştik. Aslında bugünkü uygulamamız, iletişim ofisinin önemli bir örneği. Milletimizin dertlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Çözüm üretemediğimiz zaman bunun sebeplerini milletimize anlatıyoruz. Milletimiz de bundan çok memnun? şeklinde konuştu.
BOŞA ZAMAN GEÇİRMEK YOK
TBMM´nin Ekim ayına kadar tatile girdiğini belirten Ak Partili vekil Canbey, ?Bizler de milletvekilleri olarak sahaya döndük. Bundan sonra köy ve mahalle ziyaretlerimiz, ilçe ziyaretlerimiz olacak. Bütün Balıkesir´i dolaşacağız. Biz milletvekilleri arasında görev paylaşımı yaptık. Körfez bölgesine ben bakacağım. Elimizden geldiğinde 5 milletvekili olarak milletimizin sorunlarını çözmeye çalışacağız. Biz hem belediye Başkanlarımız, Büyükşehir Belediye başkanımız ve ilçe başkanımız olarak milletten aldığımız vekaleti kullanmak adına elimizden geldiğince gayret göstereceğiz. Meclis açıldığı zamanda da 3 gün Ankara´da, diğer günler buralarda olacağız. Boş zaman geçirmek yok? diye konuştu.
TALEPLERİ DİNLEDİ NOT ALDI
İletişim Ofisinde halkla sohbet eden Canbey halkın taleplerini not aldı gerekli konularda da bilgilendirmelerde bulundu. Halkımızın genellikle bireysel taleplerde bulunduğunu söyleyen Canbey, ?Bireysel talepler çok oluyor, bu talepleri not alıyoruz ve olumlu veya olumsuz geri dönüşler yapıyoruz? dedi.
KÖRFEZ´İN YILDIZI PARLAYACAK
Edremit´le ilgili, Körfezle ilgili çalışmalardan da bahseden Canbey, ?Yeni Devlet Hastanesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bazı gelişmeler var. Yine kendi Bölgemizdeki turizmin canlandırılması ve sahillerimizin temizlenmesi önemli. Kazdağlarımız dünyaca ünlü. Kazdağlarımızı turizm açısından daha iyi şekilde değerlendirmenin yollarını arıyoruz. Teleferik projesi için altyapı ve fizibilite çalışmalarının iyi yapılması gerekiyor. Bu bölgede de böyle bir beklenti var. Eğer fizibilite olarak uygunsa, önümüzdeki dönemde çalışacağız. Çanakkale köprüsünün yapılıyor olması bizim bölgemiz için çok önemli. İnsanların ulaşımını kolaylaştıracağı için gayrimenkul değerleri daha da artacaktır. Daha önce de dediğim gibi Körfez´in yıldızı parlayacak? dedi.
VATANDAŞLAR MEMNUN
Milletvekili ile görüşmeye gelen vatandaşlar ise ?Bizlerin sorunlarını tek tek dinleyen Milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bunun devamlı olmasını temenni ediyoruz? dediler.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: CANBEY HALKA KULAK VERİYORUZ
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli