Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Canbey, ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası dağıttı

Canbey, ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası dağıttı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından...

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla Altıeylül ve Karesi ilçelerinde 80 öğrenciye okul çantası hediye etti.
21 Eylül´de başlayan yüz yüze eğitim süreci, Covid-19 ile mücadele kapsamında okullarda alınan tedbirler ve EBA´ya ulaşamayan öğrencilerimiz için Balıkesir´de oluşturulan EBA Destek Noktaları hakkında bilgi alan Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, beraberinde getirdiği hediyeleri öğrencilere takdim etti.
Balıkesir genelinde "Covid-19 ile mücadele" ve "Uzaktan Eğitim süreci" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen hazırlıklardan ve yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Canbey, Milli Eğitim camiasına teşekkür etti.
Temsili olarak Altıeylül ilçesinde Yunus Emre Ortaokulu´ndaki öğrencilere çanta hediye eden Milletvekili Canbey, kalan çantaların ihtiyaç sahibi öğrencilere okul idareceleri tarafından verileceğini söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Altıeylül İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Çelik´in, Milletvekili Mustafa Canbey´e eşlik ettiği çanta dağıtımının ardından öğrenciler Milletvekili Canbey´e teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli