Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Canbey, okul kütüphanesine kitap bağışladı

Canbey, okul kütüphanesine kitap bağışladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ankara´daki yoğun mesaisinin ardından soluğu yine Balıkesir´de aldı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ankara´daki yoğun mesaisinin ardından soluğu yine Balıkesir´de aldı.
AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, Karesi Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özsoy ve parti teşkilatı ile Karesi Kamçıllı İlkokulu´na giden Milletvekili Canbey, okul kütüphanesi için kitaplar hediye etti. Çocuklarla sohbet edip süt dağıtan Canbey, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanında olacaklarını söyledi.
Ardından Kamçıllı Mahalle pazarında esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Canbey, pandemi döneminde sıkıntılar yaşayan esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
Devamında Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde hizmet verecek uygulama otelinde incelemelerde bulunan Milletvekili Canbey, ?Kısa bir süre önce 3 milyon liralık ödenek çıkardığımız, Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde hizmet verecek otel çok kısa bir süre sonra faaliyete başlayacak. Böylece hem şehrimizin konaklama ihtiyacına çözüm noktasında destek olacak, hem de öğrencilerimizin yetişmesine katkı sağlayacak.? diye konuştu.
Merkezdeki programlarının ardından İvrindi´ye geçen Milletvekili Canbey, organik çilek üretimi yapan çiftçileri, İvrindi Kaymakamı Fatma Turhan Keser, AK Parti İvrindi İlçe Başkanı Muharrem Akçal ve Tarım ve Orman İl Müdürü Erkan Alkan ile birlikte ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde kentin dört bir yanında üretim yapan tüm üreticileri desteklemeye devam edeceklerini dile getiren Canbey, üreten güçlü Türkiye yolunda emek veren herkese teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli