Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Canbey, TBMM Genel Kurulu´nda konuştu

Canbey, TBMM Genel Kurulu´nda konuştu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM Genel Kurulu´nda HDP Grup Önerisi aleyhinde görüşlerini aktardı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM Genel Kurulu´nda HDP Grup Önerisi aleyhinde görüşlerini aktardı.
Twitter tarafından Türkiye´deki 7340 hesabın kapatılması üzerine konuşma yapan Canbey, ?Partimizin kapatılan bu hesaplarla uzaktan yakından, maddi, parasal hiçbir bağlantısı yok.? dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi´nin sosyal medya hesaplarında takipçi sayısında azalma olmadığını elindeki dokümanlarla açıklayan Canbey, ?Hani 7 bin hesap silinmişti? Buyurun, burada 407 binden 409 bine çıkmış.? diyerek iddiaları yalanladı.
Konuyla ilgili muhalefetin kendilerine yönelttiği suçlamalara tepki gösteren Canbey, ?Rapor dışında her şeyi konuştular. Fakat düzmece raporla ilgili burada hiçbir şey söylenmedi. Ben şimdi bazı şeyleri size anlatacağım. Kimin hazırladığını da göstereceğim raporu. Kimin o raporu hazırladığını siz de çok iyi biliyorsunuz zaten.? diyerek elindeki görselleri gösterdi.
Raporu hazırlayan Stanford Üniversitesi´ndeki iki akademisyenin sosyal medya hesaplarından yaptığı HDP, Grup Yorum ve Osman Kavala´yı destekleyen paylaşımları gösteren Canbey, ?Rapor sizin hazırlattığınız rapor, HDP sempatizanlarına hazırlattığınız rapordur. Buyurun, burada, kim hazırlamış?? diyerek elindeki görselleri göstermeye devam eden Canbey, ?Ayça Alemdaroğlu; bakın burada kimin amblemi var arkadaşlar? HDP´nin amblemi var, hazırlayan bu. Ondan sonra diyorsunuz ki "AK Parti şöyle AK Parti böyle. Alp Akis kim? Raporu hazırlayanlardan diğeri. Bakın Kavala, HDP yine Grup Yorum´a dair paylaşımlar. Raporu hazırlayanlar bunlar, bir kere bunu öncelikle bilmeniz gerekiyor." dedi.
Twitter ile siyaset dizayn etme çabalarına milletin izin vermeyeceğinin altını çizen Canbey, ?Twitter üzerinden siyaseti dizayn etme gibi hedefleriniz var ama bu millet size bunu hiçbir zaman yaptırmayacak.? diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı