Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Canbey, TBMM´de Şehit Aybüke Öğretmeni andı

Canbey, TBMM´de Şehit Aybüke Öğretmeni andı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM Genel Kurulu´nda AK Parti Grubu adına HDP Grup Önerisi´nin aleyhinde konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM Genel Kurulu´nda AK Parti Grubu adına HDP Grup Önerisi´nin aleyhinde konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Türkiye´nin tüm terör örgütleriyle ve suç örgütleriyle etkin mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği vurgusu yapan Canbey, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde yürüttüğümüz tüm bu süreçler aynı kararlılıkla devam edecektir.? dedi.
4 yıl önce hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Aybüke Öğretmen´i de unutmayan Canbey, Gazi Meclis´in kürsüsünden terörün her türlüsünü lanetledi.

TBMM´de yaptığı konuşmada şöyle konuştu: ?AK Parti, kurulduğu günden bu yana sivil siyaseti, demokrasiyi, hukuku, adaleti güçlendirmek için mücadele etmiştir. Bu mücadeleyi de milletimizle birlikte vermiş, her türlü sorun ve sıkıntıda gücünü milletimizden almıştır. Büyük bir aşkla, milletimize hizmet yolunda yürürken, terör örgütleriyle, suç örgütleriyle mücadelemizi de, milletimizle birlikte göğüsledik. Bu yapılarla en etkili mücadeleyi verdiğimize tarihimiz şahittir. Bu mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de devam ediyor ve devam edecektir. AK Parti olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaptığımız en önemli işlerden biri milletimize tehdit olan PKK´sı, FETÖ´sü, DAEŞ´i fark etmeksizin her türlü terör örgütüyle, mafya ve organize suç çeteleriyle ciddi manada mücadele etmektir.?
4 yıl önce hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Aybüke Öğretmen´i de unutmayan Canbey, ?4 yıl önce bugün Batman´da hayatının baharında 22 yaşında PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Aybüke öğretmenimizi rahmetle ve saygıyla yad ediyor, terörün her türlüsünü lanetliyor, aziz milletimizi ve Gazi Meclis´imizi saygıyla selamlıyorum.? diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı