Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Canbey "Vakit destek vakti"

Canbey

Balıkesir´i karış karış dolaşan, halk ile gönül bağı kuran Balıkesir´in Canbey´i Balıkesirlilere seslendi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey, 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti´ye destek çağrısında bulunarak, ?Vakit AK Parti´ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a destek vaktidir. Sandıkta bizi tercih ederek AK Parti´ye güç verin.? dedi.
Balıkesir´i AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey, 24 Haziran seçimleri için yarın sandık başına gidileceğini hatırlatarak, ?Beklenen gün geldi çattı. Vakit AK Parti´ye Cumhurbaşkanımız, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan´a destek vaktidir? diye konuştu.
Pazar günü yapılacak seçimlerle birlikte ilk kez Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ne geçileceğini belirten Dr: Canbey, ?Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylarınızı Cumhurbaşkanımız Erdoğan´a, milletvekilliği seçimlerinde de AK Parti´ye vermenizi istiyoruz.? şeklinde konuştu.
Balıkesirli hemşehrilerimizden sandıkta güçlü bir şekilde destek istediklerini belirten Canbey, ?Biz Balıkesir´e Balıkesir bize emanet. Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti´ye güç vermenizi istiyoruz. Millet sevdalısı bir Cumhurbaşkanımız var. Gecesini gündüzüne katan, bu millet için çalışan, milletin gönlünde taht kurmuş, alternatifi olmayan bir lider; dünya lideri Erdoğan´ı yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı seçmek için Balıkesir farkını hissettirmeli. Mecliste de AK Parti´ye güçlü bir şekilde desteklemeli. Haydi hep birlikte 24 Haziranı bayrama çevirelim.? diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Canbey Vakit destek vakti
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli