Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Canbey, sevgi evlerinde kalan çocuklarla sahur yaptı

Canbey, sevgi evlerinde kalan çocuklarla sahur yaptı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ramazan ayının 26. sahurunu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar ile yaptı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ramazan ayının 26. sahurunu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar ile yaptı. Her çocukla ayrı ayrı ilgilenen Canbey “Yüzlerindeki neşeli gülüşleri, en büyük hazinemiz.” dedi. 
Canbey, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı sevgi evlerinde kalan, devlet koruması altındaki çocukları ziyaret ederek, onlarla sahur yaptı. 
Sahur sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Canbey “Sahur soframız sevgi evindeki evlatlarımızla şenlendi, bereketlendi. Onlar sayesinde Ramazan’ın coşkusunu gönlümüzde, zihnimizde ve kalbimizde bir kere daha hissetmiş olduk. Onlar Rabbimizin bize emaneti olan evlatlarımız, umudumuz, duamız ve yarınlarımız. Her birinin dünyasına göre hayalleri var. Geleceğin doktorları, avukatları, öğretmenleri ve mühendisleri olacaklar inşallah. Türkiye Yüzyılı onlara emanet. Bu vesileyle yüreklerini devlet himayesindeki çocuklarımıza sonsuz sevgi ile açan bütün koruyucu ailelerimize teşekkür ediyorum. İnsanlığın emaneti olan melek çocuklarımızı kanatları altına alan koruyucu aile sayımızın artmasını temenni ediyorum. Tüm çocuklarımızı sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz dualarımızı kabul eylesin.” dedi. Haber Merkezi
 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı