Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Canbey, yurtta kalan kız öğrencileriyle buluştu

Canbey, yurtta kalan kız öğrencileriyle buluştu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Kız Yurdu’nda Hasbihal programına konuk oldu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Kız Yurdu’nda Hasbihal programına konuk oldu. 
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Balıkesir Yurt Müdürlüğü’ne konuk olan AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Kız Yurdu yemekhanesinde, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile birlikte gençlerle buluştu. 
Ardından öğrencilerin yoğun katılım sağladığı Hasbihal programında, Milletvekili Canbey gençlere mesleki tecrübelerinden bahsetti ve eğitim planlamaları konusunda tavsiyelerde bulundu. 
Milletvekili Canbey, geleceğe yaptıkları yatırımları  ve önümüzdeki yılların stratejilerini gençlerimizin katılımları ve fikirleriyle  oluşturduklarını belirterek, gençlerin ülke gündemi, geleceğe dönük hedefleri ve beklentileri hakkındaki düşüncelerini dinledi ve gençlerden gelen soruları cevapladı. 
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’da “Yoğun programının arasında gençlerimizle buluşma nezaketi gösteren Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’e ve misafirperver gençlerimize teşekkür ederim.” dedi.   
Hasbihal programının ardından Milletvekili Dr. Mustafa Canbey,  Aydın'da gerçekleştirilen 34. Kız Basketbol Grup Eleme Maçlarında 3. olan yurt takımındaki sporculara madalya ve kupalarını vererek başarılarından dolayı kutladı. 
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı