Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Canbey´den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Canbey´den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Canbey, Türk basınında sansürün kaldırılışının 111. yılı nedeniyle yayımladığı mesajda basının önemine vurgu yaparak, ?Basın olmadan olmaz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde basının devletimizden-milletimizden yana koyduğu tavır basınımızın önemini bir kez daha ortaya koymuştur? diye konuştu.
Gazeteciliğin zor bir zanaat ve çok kutsal bir meslek olduğunu söyleyen Canbey, gelişen ve değişen şartlara bağlı olarak gazeteciliğin de yeni mecralara doğru gittiğini belirterek, ?Ne şekilde olursa olsun gazetecilik bir şekilde var, var olmaya da devam edecek. Yaşadığımız yerin aynası olan, halkın gözü, kulağı, sesi olan gazetecilerimizin daha iyi şartlarda çalışması ve devletimize, insanlarımıza hizmet etmesi bizlerin de en büyük arzusudur. Özveri isteyen bir mesleği en iyi şekilde icra etme yolundaki tüm gazetecilere başarılar diliyoruz.? dedi.
Basın camiasının 24 Temmuz Basın Bayramı´nı kutlayan Canbey, ?Bugün görevi başında olan tüm gazeteci emekçilerinin basın bayramını kutluyorum, bununla birlikte basın şehitlerimiz ile tüm şehitlerimizi de saygıyla anıyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı