Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Canbey´den BSO Başkanı Yarış´a ziyaret

Canbey´den BSO Başkanı Yarış´a ziyaret

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı Nazmi Yarış´ı ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı Nazmi Yarış´ı ziyaret etti.
Balıkesir sanayisinin ele alındığı görüşmede Milletvekili Canbey, Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış´a hayırlı olsun temennilerini iletti.
Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Milletvekili Mustafa Canbey´e teşekkür etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Canbey ?Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış´a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Balıkesir´imiz her alanda olduğu gibi sanayide de gelecek vaat eden, coğrafi konumu itibariyle stratejik bir noktada bulunan, gelişime açık, geleceği parlak bir şehir. Biz de bunun bilinciyle; siyaset kurumu, STK´sı, belediyesi, 7´den 70´e tüm Balıkesirli hemşerilerimizle şehrimizi kalkındırmak için çalışıyor, mücadele veriyoruz. Bu noktada Balıkesir Sanayi Odası´na da çok iş düşüyor. Ben yeni Başkanımız Nazmi Yarış´ın Balıkesir´imize çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Bu vesileyle kısa süre önce kaybettiğimiz önceki Başkanımız Hasan Ali Eğinlioğlu´nu saygıyla anıyor, kendisine bir kez daha Allah´tan rahmet diliyorum.? ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli