Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Canbey´den umut veren haber!

Canbey´den umut veren haber!

?Balıkesir, yerli otomobil fabrikası kurulabilecek iller arasında?

Seçim çalışmalarına Burhaniye ziyareti ile devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, 2019-2023 döneminde yerelde tam manasıyla bir kalkınma hareketi başlatacaklarını belirterek "Balıkesir artık dünya şehirleri ile yarışacak, Burhaniye de Balıkesir´in dünyaya açılan kapısı olacak" dedi.
31 Mart Seçimleri öncesinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Yılmaz, ilçe ziyaretlerine Burhaniye ile devam etti.
Belediye başkanlarının günlük hayatın kesintisiz sürmesini sağlamanın yanı sıra gelecek nesillere daha kaliteli ve daha yaşanabilir bir şehir bırakma sorumluluğunun olduğunu belirten Yılmaz, "Dünyada artık ülkeler değil şehirler yarışıyor. Balıkesir´in 2014´te Büyükşehir olmasıyla birlikte biz de yarışan şehirlerin arasına girmeye hak kazandık." dedi.
Biz bize yeteriz döneminin bittiğini söyleyen Yılmaz, "Gaziantep´i Gaziantep yapan Büyükşehir Yasasıdır. Kayseri´yi Kayseri yapan Büyükşehir Yasasıdır. Eskişehir´i Eskişehir yapan da Büyükşehir Yasasıdır." dedi.
Burhaniye´nin Türkiye´nin gözbebeği olmasını arzuladıklarını söyleyen Yılmaz, "Biz Körfez´in kirlenmesini ve kontrolsüz göç almasını istemiyoruz. Buradaki insanlarımızın cebinin ekonomik olarak güçlenmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın hayatlarına müdahale etmeden ticaretini geliştirmek istiyoruz. Çok güzel projelerimiz var. Ama tabi ki önce eğitim. Körfez´e açacağımız Körfez Üniversitesi ile ilgili çalışmalarda güzel bir noktaya geldik." dedi.
Büyükşehir Belediyesi´nin 2014´ten bu yana Burhaniye´ye 103 milyon 563 bin TL yatırım yaptığını hatırlatan Yılmaz, "Ben ülkemi ve şehrimi çok seviyorum. Balıkesir´in parlayan bir yıldız olması için ciddi şekilde mücadele edeceğimin sözünü veriyorum. Balıkesir´imizin kaybedecek bir dakikası bile yok. Burhaniye´ye kimseyi ötekileştirmeden müthiş hizmetler getireceğiz." diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Canbey umut veren haber
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli