Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Canbey´den yatırım müjdeleri geliyor

Canbey´den yatırım müjdeleri geliyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Havran´a Güneş Enerji Santrali (GES) ve Millet Bahçesi, İvrindi´ye Korucu Yolu Müjdesi verdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Havran´a Güneş Enerji Santrali (GES) ve Millet Bahçesi, İvrindi´ye Korucu Yolu Müjdesi verdi.
Canbey, İvrindi-Bergama-Korucu Yolu´na Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı´ndan ödenek ayrıldığını bildirdi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Güne, Havran Devlet Hastanesi´ni ziyaret ederek başlayan Milletvekili Canbey, hastanede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra, pandemi döneminin kahramanları tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy´u da makamında ziyaret eden Canbey, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.
GES projesi ile Koca Seyit Millet Bahçesi´nin ihale sürecinin tamamlandığını ifade eden Canbey, bu her iki yatırımın Havran´a hayırlı olmasını diledi.
Havran´ın ardından İvrindi İlçesi´ne geçen Milletvekili Canbey, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, AK Parti İvrindi İlçe Başkanı Muharrem Akçal, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte ilçede devam eden eğitim yatırımları yerinde inceledi.
İvrindi ziyaretini değerlendiren Canbey, ?İvrindi Okullar Bölgesindeki çalışmaları ve yapımı devam eden 2 adet halı saha, 1 adet basketbol sahası ve 1 adet tenis kortu projelerini yerinde inceledik. İnşallah en yakın sürede projeleri tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.? dedi.
Devamında İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz´i makamında ziyaret eden Canbey, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İvrindi-Korucu-Bergama yol çalışmasını Bursa Karayolları Bölge Müdürü Ömer Güzel, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve AK Parti İvrindi İlçe Başkanı Muharrem Akçal ile birlikte yerinde inceleyen Canbey, ?Edremit sahil yolunu Korucu yoluna bağlayan çevre yolunda son aşamaya gelindi. Toplamda 10 milyon liraya mal olan çevre yolu kısa süre içinde tamamlanacak? diyerek, ?İvrindi-Korucu-Bergama yolunda ise çalışmalar kısa zaman içinde başlayacak. Ulaştırma Altyapı Bakanlığı tarafından gerekli ödenek desteği verildi. Yolumuzdaki çalışmaların başlaması ve hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli çalışmaları yürütüyoruz.? ifadelerini kullandı.
Son olarak İvrindi Belediyesi´nin İvrindi Kuzusu Damızlık Üretim Çiftliği´ni yerinde inceleyen Milletvekili Canbey, meşhur İvrindi kuzusunun genlerini muhafaza ederek, soyunun devamını sağlayan bu önemli çiftliği kuran belediye başkanına teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu