Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Canbey’den Ayvalık’a TOKİ müjdesi

Canbey’den Ayvalık’a TOKİ müjdesi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, “Ayvalık’a TOKİ sözümüzü tutuyoruz” dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, “Ayvalık’a TOKİ sözümüzü tutuyoruz” dedi. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ayvalık’a TOKİ yapılması noktasındaki sürecin işlediğini ve TOKİ yapılacağını söyledi. 
Ayvalık Sarımsaklı Mahallesi’nde gazetecilerle bir araya gelen Milletvekili Canbey, TOKİ yapılması, Doğalgaz getirilmesi, kırsal mahallelerdeki arazi satışı sorunları ve Kız Meslek Lisesi’nin restorasyonu başta olmak üzere yapılan bir çok hizmetle ilgili bilgileri paylaştı.
Ayvalık halkının gelen yatırımlar dolayısıyla mutlu olduğunu söyleyen Milletvekili Canbey, “Ayvalık ilçemiz ve şehrimizin toplu konut noktasındaki konularını görüşmek için TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’u ziyaret ettik. Konut yapılması süreci devam ediyor. Çalışmalar hızla başlayacak ve Ayvalık’a inşallah en kısa zamanda TOKİ konutları inşa edilecek, hayırlı olsun.” diye konuştu.
TOKİ tarafından Ayvalık İlçesi Telemenler Mevkii’nde 500 konut ile başlayacak projede ihtiyaca göre yeni etaplar planlanarak konut sayısı artırılabilecek. 
Doğalgaz yatırımının da büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Milletvekili Canbey, “Kız Meslek Lisesi binasının ihalesinin yapıldığını ve tamamlandığında Kültür Sanat Merkezi’ne dönüşeceğini bildirdi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Canbey’ Ayvalık’ müjdesi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false