Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Canbey’den Baş Döndüren Tempo

Canbey’den Baş Döndüren Tempo

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir merkez ve kırsal saha çalışmalarında tempoyu artırdı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir merkez ve kırsal saha çalışmalarında tempoyu artırdı. 
AK Parti Altıeylül İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek bu haftaki saha çalışmalarına başlayan Milletvekili Canbey, teşkilat mensupları ile toplantı gerçekleştirdi. 
Sonrasında Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Canbey, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede oda başkanı seçilen Ersin Sözdemir ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek hayırlı olsun dileğini iletti. 
Ardından Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Üst Kurul Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Ülker’i, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis ile birlikte ziyaret eden Canbey “Çiftçilerimizin derdiyle dertlenmeye, çiftçi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyoruz. AK Parti’mizin değişik kademelerinde görev yapmış PANKOBİRLİK Üst Kurul Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Ülker’den yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldık.” dedi. 
Devamında Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği’ni (HAYKOOP) ziyaret eden Milletvekili Canbey, Kooperatif Başkanı Faruk Özen ile üreticilerin konuları üzerine toplantı gerçekleştirdi. 
Sonraki gün AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından organize edilen istişare toplantısına katılarak güne başlayan Canbey, ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye tarafından hazırlatılan ‘Zeytin Ülkesi Balıkesir’ kitabının tanıtımı için düzenlenen toplantıda yer aldı. 
Canbey’in ziyaret programı; Burhaniye İlçesi kırsal Şahinler Mahallesi’ndeki tarihi Cami, Burhaniye’de dondurarak kurutma yöntemi ile üretim yapan ilk endüstriyel meyve sebze kurutma tesisi, Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşletme İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi, Burhaniye Camilerini Kuran Kurslarını Hayır İşlerini Koruma ve Yaşatma Derneği ile Özem'le Yaşam Zeytinyağı Tesisleri ziyaretiyle devam etti. 
Yeni güne Bandırma’da başlayan Canbey, Bandırma’nın önemli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Katılımın ve ilginin büyük olduğu toplantıda Bandırma’nın önemli konuları masaya yatırıldı. Türk Kızılay’ı Bandırma Şubesi 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu’na da katılan Canbey, kongrede güven tazeleyen Halil Özümit’i tebrik ederek başarılar diledi. 
Ardından İvrindi ilçesine geçen Canbey, 1. Amatör Lig’de mücadele eden İvrindi Belediyespor Kulübü’nün 2022-2023 sezonu açılışına katılarak futbolculara yeni sezonda başarılar diledi. 
Sonrasında Havran Belediyesi tarafından  düzenlenen “6. Geleneksel Folklorik Deve Güreşleri” etkinliklerine katılan Canbey, dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim etti. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Canbey’ Döndüren Tempo
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli