Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Cangök: ?Burhaniyedeplasmanından 3 puan bekliyorum?

Cangök: ?Burhaniyedeplasmanından 3 puan bekliyorum?

?Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök, yarın Burhaniye´de, Burhaniye Belediyespor ile oynayacakları erteleme maçından üç puan beklediklerini açıkladı.

?Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök, yarın Burhaniye´de, Burhaniye Belediyespor ile oynayacakları erteleme maçından üç puan beklediklerini açıkladı. Burhaniye´ye, salı günü hareket ederek geceyi orada geçireceklerini belirten Cangök, şunları söyledi:
?Balıkesir´in diğer iki takımı olan Gönen Belediyespor ile aramızda 11, Burhaniye Belediyespor ile ise 13 puan fark bulunuyor. Bu maçı kazanarak iyice rahatlamak ve küme düşme tehlikesini hiç yaşamamak istiyoruz. Burhaniye Belediyespor deplasmanından 3 puanla döner ve önümüzdeki pazar günü, Erdek´te Bilecik İl Özel İdaresi ile oynayacağımız maçı da kazanırsak çok rahatlarız.?
Cangök, ara transferde kadrolarına kattıkları Murat Kefeli , Mutlu Mertek ve Tugay Pınar´ın lisanslarının, Burhaniye Belediyespor ile oynayacakları erteleme maçından önce çıkması nedeniyle çarşamba günü oynanacak maçta forma giyemeyeceklerini sözlerine ekledi.
Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Gruba dahil Burhaniye Belediyespor-Erdekspor maçı 13.30´da başlayacak.
Kırmızı-beyazlı takım, ilk yarıda, Erdek´te oynanan maçta rakibini 3-1 yenmişti.
Haber : Önder BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli