Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Canseven, İGM üyelerine sunum yaptı

Canseven, İGM üyelerine sunum yaptı

Balıkesir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Canseven, katıldığı Balıkesir İl Genel Meclisinin Şubat ayı toplantısında, merkezin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Balıkesir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Canseven, katıldığı Balıkesir İl Genel Meclisi`nin Şubat ayı toplantısında, merkezin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Balıkesir Halk Eğitimi Merkezi Ve ASO Müdürü Mustafa Canseven Balıkesir İl Genel Meclisinin 6 Şubat 2013 tarihideki oturumunda halk eğitim faaliyetleri hakkında sunum yaptı.
Balıkesir Halk Eğitim Merkezi olarak kurumum ve şahsım adına hepinizi saygıyla selamlıyorum diyerek konuşmasına başlayan Canseven, "Halk eğitim faaliyetlerini tanıtmak, çalışmalarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunup daha çok insanımıza ulaşmak istiyoruz. Bu doğrultuda sürekli halkın arasında bulunan, onların ihtiyaçlarını en iyi bilen ve halkımızın vekili olan meclis üyelerimizin desteğini ve işbirliğini çok önemsiyoruz" dedi.
Hayat boyu öğrenme modelinin son yıllarda tüm dünyada uygulanan ve önemi her geçen gün artan bir eğitim modeli olduğunu söyleyen Canseven, Çünkü bugün öğrendiğimiz bir bilgi yarın özelliğini yitirebilmektedir. Bu nedenle insanımızın kendisini sürekli yenileme ihtiyacı vardır şeklinde konuştu.
İlimizde bulunan kurum-kuruluşları, halkımızı, Halk Eğitimlere yönlendirerek onların yeni meslekler edinmesini, mesleklerindeki gelişmeleri takip etmesini, gelişen ve değişen teknolojiye uyum sağlamasını kısaca çağı yakalamasına yardımcı olabilirsiniz diyerek konuşmasını sürdüren Canseven, örgün eğitimde öğrencilerimizin akademik başarılarının arttırılmasını, onların sportif ve kültürel etkinliklere katılımını sağlamak istiyoruz. İşletmelerin ihtiyacı olan kaliteli ve eğitimli ara eleman yetiştirilmesine birlikte katkı verebiliriz şeklinde düşündüğünü açıkladı.
Konuşmanın ardından, Balıkesir Merkez Halk Eğitim faaliyetlerinin tanıtıldığı sunum gerçekleştirildi.
Sunumun sonunda Canseven, İl Genel Meclisi üyelerinin sorularını cevapladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli