Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Çapacı ?Görevimin başındayım?

Çapacı ?Görevimin başındayım?

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alındı yönünde çıkan söylentilere Koray Çapacı´dan cevap geldi.

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alındı yönünde çıkan söylentilere Koray Çapacı´dan cevap geldi.
Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı şöyle konuştu:
?İlçede son günlerde görevimden alındığım yönünde dedikodular yayılmaktadır. Öncelikle ben bu dedikoduları üreten şer odaklarını kaynak göstermeye davet ediyorum. Göreve seçildiğim Ocak 2015´ten bu yana görevimin başındayım. Geçtiğimiz yıl bir kongre süreci geçirdik ve ekibimle birlikte göreve geldik halen de görevimizin başındayız. Partimize nifak sokmak isteyenler olacaktır. Fakat biz bunlara göğüs geriyoruz. Hiç kimse teşkilatımızı karıştırmaya çalışmasın. Fakat karıştırmak isteyenler her zaman olacaktır, zaman her şeyin ilacıdır. Siyaset yapmaktan ziyade dedikodu üretmekten başka bir işe yaramayan dedikodu üretim makinası rolünü üstlenenlere buradan sesleniyorum; Biz gençler asla sizler gibi olmayacağız bizler onurlu mücadelemizi sürdürerek partimizin başarı çıtasını daha da yukarılara taşıyarak, yapılacak ilk yerel seçimde Allah´ın izniyle belediyeyi yeniden kazanarak, halkımıza acı çektiren anlayışa son vereceğiz, tabii ki sizler rahat durursanız.?
Haber:Tuncay Ertan



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu