Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çapacı ilçe başkanlığına talip oldu

Çapacı ilçe başkanlığına talip oldu

4. Dönem Ak Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a mektup yazdığını açıkladı.

4. Dönem Ak Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a mektup yazdığını açıkladı.

Çapacı ilçe teşkilatındaki sıkıntıları dile getirdiği mektupunda Kemal Kayan´ın istifasıyla boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna talip olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Koray Çapacı şu ifadelere yer verdi. "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a yazmış olduğum mektup ile ilçemizdeki sıkıntıları dile getirerek ve bunun üstesinden geleceğime inanarak, 4. Dönem Ak Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış olarak, Erdek Ak Parti İlçe Başkanlığına talip olduğumu dile getirdim. Alacağı karardan ötürü şimdiden kendilerine saygılarımı sunuyorum. Bizim tarlada izimiz var,harmandada sözümüz olsun istedik. Hatta ve hatta Recep Tayyip Erdoğan hareketinin uğruna darp edilmişliğim ve bu dava uğruna kanımın dökülmüşlüğü var. Bunları meziyet olarak söylemiyorum. Tamamen içimden geldiği için. Erdek´li hemşehrilerimi en derin kalbi duygularımla  selamlıyor, alınan kararların öncelikle memleket çoçuğu olarak ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. kalın sağlıcakla"

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığı için genel merkez yönetiminin kontrolünde, dört adayın katılımıyla yapılan eğilim yoklamasına, Turan Gün, belediye meclis üyesi Orhan Narin, Erdek Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan ve ilçe yönetim kurulu üyesi Musa Alioğlu katılmıştı.

Haber:Tuncay ERTAN

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli