Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çapanoğlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Çapanoğlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Bandırmaspor geçtiğimiz hafta görevini bırakan Hüseyin Yenikanın yerine Mustafa Çapanoğlu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

 Bandırmaspor geçtiğimiz hafta görevini bırakan Hüseyin Yenikan`ın yerine Mustafa Çapanoğlu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüp binasında yapılan imza töreninde konuşan Bordo-beyazlı kulübün basın sözcüsü Can Gülmezgil, `` Bildiğiniz gibi Hüseyin Yenikan geçtiğimiz hafta görevini bıraktı.  Bu aşamadan itibaren teknik Direktör arayışlarımızın sonunda  Mustafa Çapanoğlu hocamız ile anlaşmaya vardık.  Mustafa hocanın yardımcılıklarına  Serhan Baki, Cengiz Güzeltepe ve Erdal Konukoğlu getirildi. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun``dedi.
İmza töreninin ardından kendisini tanıtan Çapanoğlu, Bandırmaspor`un hedefi olan bir takım olduğuna dikkati çekerek şunları söyledi:`` Bandırmaspor başarıyı isteyen bir takım. Birlikte bu takımı iyi yerlere getirmek için çaba sarfedeceğiz. Takımla birlikte ilk antrenmanına da çıkan Mustafa Çapanoğlu   günü İskenderunspor ile yapılacak maçla ilgili olarak da. Kendi evimizdeki bu karşılaşmaya galibiyet için çıkacağız. Ard arda gelen yenilgiler takımın moral ve motivasyonunu bozmuş. Bu takıma seyircinini sahip çıkmasını bekliyoruz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli