Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Çataloluk, TEKSÜT BK´nün hedeflerini açıkladı

Çataloluk, TEKSÜT BK´nün hedeflerini açıkladı

TEKSÜT Bandırma Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Turgay Çataloluk: ?Biz yine kendi altyapımızdan yetişen yerli sporcularımız ve bünyemize uygun yabancı basketbolcularımız ile bulunduğumuz her kulvarda en iyiyi hedefliyoruz.? dide.

TEKSÜT Bandırma Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Turgay Çataloluk: ?Biz yine kendi altyapımızdan yetişen yerli sporcularımız ve bünyemize uygun yabancı basketbolcularımız ile bulunduğumuz her kulvarda en iyiyi hedefliyoruz.? dide.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Ekiplerinden TEKSÜT Bandırma BK´nın Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, bundan sonraki sezonlarda da şimdiye kadar olan vizyonun ve hedeflerin farklı olmayacağını söyledi.
Çataloluk, şunları aktardı: ?Önümüzdeki sezonlardaki vizyonu ve hedefleri şimdiye kadar olan hedeflerimizden farklı değil. Biz yine kendi altyapımızdan yetişen yerli sporcularımız ve bünyemize uygun yabancı basketbolcularımız ile bulunduğumuz her kulvarda en iyiyi hedefliyoruz. Bu anlamda bu sezon da tıpkı geçen sezon olduğu gibi dışarıdan herhangi bir yerli sporcu transfer etmedik. Mevcut kadromuzda bulunan sporcularımızın yanı sıra TBL´de mücadele eden kulübümüz Bandırma Kırmızı BK´dan alacağımız yerli oyuncularımızla yine rekabetçi bir takım oluşturarak sezona başlayacağız.?
Geçen sezonki kadrolarından sözleşmeleri biten ve ayrılan sporcular olduğunu bildiren Çatalok. ?Takım kaptanımız Tolga Geçim Anadolu Efes´e, Cem Ulusoy ve Metehan Akyel ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´a transfer oldular. Ayrıca yine Alex Perez Euroleague ekibi Zalgiris Kaunas´la ve Jordan Morgan ise Pınar Karşıyaka ile anlaştı. Yabancı oyuncularımızdan sadece D.J. Shelton ile kontrat yeniledik ve 4 yeni yabancı basketbolcu ile anlaşarak kadro oluşumumuzu tamamladık. Bu yeni oyuncularımız Jaime Smith, Tyler Kalinoski, Omar Prewitt ve Emanuel Trey oldu. Baş Antrenörümüz Hakan Demir ile yola devam kararı aldık ve 15 Ağustos tarihi itibarı ile çalışmalarımıza başlayacağız. Antrenmanlarımıza Bandırma´da başladıktan sonra 07-09 Eylül tarihleri arasında Almanya´da Brose Bamberg ve Ludwigsburg ile 2 hazırlık karşılaşması oynayacağız. Daha sonrasında Antalya´da 11-15 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Gloria Cup´a katılacağız. En son olarak da İstanbul´a geçerek 18-21 Eylül 2019 tarihlerinde organize edilecek olan Geleneksel TÜBAD Turnuvasında son durumumuzu görme imkanı bulacağız. Bu turnuvanın ertesi haftası da bildiğiniz gibi Basketbol Süper Ligi resmi olarak başlayacak.? diye konuştu.
Çataloluk ayrıca, kuruldukları 1994 yılından tam 25 sene sonra kulüplerine resmi isim sponsoru olarak destek veren ve bir geleneği devralan TEKSÜT Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık´a teşekkür etti.
Haber: Ahmet Pesen



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli