Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Çay bahçeleri yeniden ihale edilecek

Çay bahçeleri yeniden ihale edilecek

Erdek'teki çay bahçeleri yeniden ihale edilecek. Çay bahçelerinin 8 Mayıs'ta yapılan ihalesine İstanbul'dan tek firmanın katıldığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, şunları söyledi:

Erdek'teki çay bahçeleri yeniden ihale edilecek. Çay bahçelerinin 8 Mayıs'ta yapılan ihalesine İstanbul'dan tek firmanın katıldığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, şunları söyledi:
Ancak bu ihaleye katılan firmanın bir belgesi eksik çıkınca prosedür gereğince ihale ertelendi. Şimdi yeni bir ihale yapacağız. Çay bahçelerini bayrama kadar tamamlayacağımızı düşünüyorum. Çay bahçelerinde bu hafta içinde belediye olarak alt yapı çalışmalarını başlatacağız.”
Çay bahçelerinin gecikmesinde, geçtiğimiz günlerde AKP'li bazı kişilerin engelleme girişimleri nedeniyle yaklaşık 2 aylık bir gecikme yaşandığını ve çay bahçesi yapım onayını Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan 10 Mart'ta aldıklarını açıklayan Sarı, çarşı meydanındaki botanik bahçe çalışmalarının da sürdüğünü vurgularken, Çelik konstrüksiyon olarak gerçekleştire-ceğimiz bu bahçeye koyacağımız bitkilerin ihalesini ise bugünlerde yapacağız” dedi.
Belediye Başkanı Sarı, bazı köy yollarının bakım ve onarımlarını da sürdürdüklerini belirtti.
Haber : Önder Balıkçı



ışık aktaş
14.05.2015 17:44:18
Bayram 17 temmuz--Temmuzdan sonra 1 ay yaz kalıyor.Ne işe yarayacak ?Geçen senede Haydar sarı parkının girişindeki kafeler temmuz sonu açıldı ve yaz bitti.---kış geçiyor ,yazın çalışmalar başlıyor

tamer yılmaz
14.05.2015 19:40:29
seninle aysan erdeğin başına gelmiş geçmiş en büyük felaketsiniz.Bir belde bu kadar daha kötü duruma getirilemezdi.130 milyon borç ortada sap yok saman yok curaya 30 senedir çivi çakılmamış.Ama suç sizdede değil sizi seçen menfaatçi takımında.

emine turhan
15.05.2015 11:32:25
kışa yetiştirirsiniz. şu hale bakın ya kırık taşlara kimse elini sürmüyor. kimi bekliyorsunuz kardeşim? yazlıkçılarmı oy veriyo sana? bi daha tövbe ellerim kırılsın. gitmiş villaların içine lünapark kurmuş. meydana demir yığını abuk sabuk bir şeyler.

ışık aktaş
16.05.2015 08:19:32
Madem, belediyenin maaş ödemeye parası yok ,çay bahçelerini yaz günü yıkıp da,yenisini yapmak için uğraşılıyor--haziranda herkes Erdeğe gelecek,nerede dinlenip ,vakit geçirecekler ?

erdekli
16.05.2015 13:47:22
AKP`den kim nasıl engellemiş onuda anlat sarı. Yalanlarında boğul inşallah. Sen sarısın kısacık zamanda kaya diskoyu yapmış adamsın açılış günü daha inşaata devam eden adamsın çay bahçelerini yapmak senin için hiç bişey ama başarısızsın bittin artık İSTİFA ET SARI!!!!

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı