Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çelebi Bandırma Limanı´ndan açıklama:

Çelebi Bandırma Limanı´ndan açıklama:

Şehrimize kötü koku yayan canlı hayvan gemilerinin limana alınmaması konusunda herhangi bir tasarrufu bulunmamaktadır.

Çelebi Bandırma Limanı´ndan yapılan büyükbaş hayvan ithalatına, ilçe sakinleri tarafından tepki gösterilmesinin ardından, Genel Müdür Mehmet Akif Ersoy, basın toplantısı düzenledi. Genel Müdür Ersoy,´´ Limanımızda operasyona alınan canlı hayvan taşıyan Panama bayraklı KENOZ gemisi, limanda kaldığı süre içerisinde, şehrimize yaydığı kötü koku sebebi ile halkımızın haklı eleştirilerine maruz kalmıştır.´´dedi.
Çelebi Bandırma Liman işletmesinin, limanın özelleştirildiği tarihten bugüne kadar, ilçenin gurur duyacağı bir liman yaratmak için iyileştirme ve yatırım faaliyetlerini hız kesmeden sürdürdüklerini dile getiren Genel Müdür Ersoy, , İlçenin sosyal yaşamına katkı verecek projelerinde de yer almaya çalıştıklarına dikkat çekerek şöyle devam etti:
?´Türkiye´deki tüm limanlar gibi, limanımız da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının yayınladığı?Limanlar Yönetmenliği? doğrultusunda hizmet vermektedir.
Bandırma Liman Başkanlığı´nın, rıhtımlarımıza yanaşması konusunda onay ve ordino verdiği, Bandırma Gümrük Müdürlüğü´nce ithalatına izin verilen yükleri taşıyan her gemi limanımıza yanaşır ve liman hizmetlerini alır.
Çelebi Bandırma Limanı İşletmesi olarak bizlerin, şehrimize kötü koku yayan canlı hayvan gemilerinin limana alınmaması konusunda herhangi bir tasarrufu bulunmamaktadır.
Limanımız, limanlar için belirlenen yasa ve yükümlülükler altında hizmetini devam ettirirken, yayılan kötü koku sebebi ile yaşanan mağduriyeti önlemek adına, gemilerin operasyonlarını en hızlı şekilde tamamlayarak, limanımızdan ayrılışına çaba göstermektedir.´´
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli