Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çelik, sağlıkçılarla bayramlaştı

Çelik, sağlıkçılarla bayramlaştı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, beraberinde Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan,

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, beraberinde Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz ile birlikte, Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Yıldıran, devamında Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimi Adil Ozan Gökuç´u ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Ziyarette başhekimler ve sağlık çalışanları ile görüşen Çelik, ?Özverili çalışmaları ve çok kıymetli emekleri için tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yaşadığımız zorlu sürecin en büyük kahramanları hiç şüphesiz ki, insanımızın canlarını, kendi canlarından, kendi ailelerinden öne koyan sağlık çalışanlarıdır, ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle kutlayamadığımız bayramınızı tebrik ediyorum.? dedi.
Hastane ziyaretleri sona erdikten sonra, İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı birlikte 28 Nisan tarihinde korona virüs sebebiyle hayatını kaybeden, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi´nde görevli Tuğba hemşirenin ailesine taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Adil Çelik, merhumenin eşi Veysel Kuşdemir ve ailesine başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.
Korona virüs nedeni ile hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının görev şehidi kabul edilmesi için çalışma yürüttüklerini söyleyen Çelik, ?Milletimiz zaten bu kardeşlerimizi şehit hükmünde kabul ediyor. Umarım bu düzenlemeyi yapmak bize nasip olur.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli