Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ÇELİK, İŞÇİ HEMŞEHRİLERİNİN YANINDA

ÇELİK, İŞÇİ HEMŞEHRİLERİNİN YANINDA

YÖRSAN çalışanlarının lokma hayrı programına katıldı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Susurluk İlçesi’ni ziyaret etti. 
AK Parti Milletvekili Çelik, Susurluk ziyaretinde AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan ile birlikte YÖRSAN işçilerinin sorunlarının çözüme kavuşması vesilesiyle düzenledikleri lokma hayrına katıldı. 
Lokma Hayrı programında bir konuşma yapan Milletvekili Çelik “Sürecin en başından beri milli servetimizin heba olmaması adına emek sarf ettik, ülkemizin önemli ve ilimizin en büyük tesislerinden olan YÖRSAN’ı tekrar işler hale getirmek, bu endüstriyi tekrar ekonomimize kazandırmak için gayret gösterdik. Günlük 1 milyon 200 bin litre süt işleme kapasitesine sahip, uluslararası standartlardaki bu tesisler, yakın zamanda tekrar çalışmaya başlayacak, süt üreticilerimiz de kazanan olacaktır.” dedi. 
Firmanın iflası sonrasında 230 işçinin 18 milyon lirayı bulan alacakları konusunun 2 yıl gibi bir sürede çözüldüğünü hatırlatan Çelik “Bu vesileyle lokma hayrı düzenleyip, bizleri de davet ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum, Allah (c.c.) hayırlarını kabul buyursun. Bizler her daim Hakk’ın, haklının, emekçi kardeşlerimizin, hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. 
YÖRSAN mağduru işçi temsilcileri de yaptıkları konuşmalarda “Yaşadığımız sürecin nihayete ermesi vesilesiyle, lokma hayrı düzenleyip, bizlere omuz veren, desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz, İlçe Başkanımızı ve misafirlerimizi davet ettik, sağ olsunlar bizleri kırmayarak davete icabet ettiler, bizimle birlikte olduklarını bir kez daha gösterdiler. Kendilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dediler. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: ÇELİK HEMŞEHRİLERİNİN YANINDA
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı