Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Cenaze aracı kaza yaptı: Bilanço 3 yaralı

Cenaze aracı kaza yaptı: Bilanço 3 yaralı

Biga İlçesinde, yağmurun kayganlaştırdığı yolda takla atan cenaze aracında bulunan 3 kişi yaralandı.

Biga İlçesinde, yağmurun kayganlaştırdığı yolda takla atan cenaze aracında bulunan 3 kişi yaralandı.
Kaza, dün saat 14.00 sıralarında Çanakkale-Biga karayolu, Çelikgürü Köyü yakınlarında meydana geldi.
Kırklareli Belediyesi`ne ait, Hulusi Çiftçi`nin yönetimindeki 39 DD 389 plakalı cenaze aracı, yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıktı. Savrulan cenaze aracı takla atarak durabildi.
Kırklareli'den Balıkesir'e cenaze götürdüğü öğrenilen aracın şoförü Hulusi Çiftçi ile cenaze sahipleri Zafer Bağış ve Şafak Öz yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine gelen 112 sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, Biga Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Biga Belediyesi`ne ait başka bir cenaze aracına nakledilen cenaze Balıkesir'e gönderildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Balıkesir`de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Balıkesir`de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Kaza dün Balıkesir-Edremit karayolunun 16. km`sinde meydana geldi. Edremit istikametinden Balıkesir`e seyir halinde olan 45 V 7341 plakalı Mehmet Çabuk (46) yönetimindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Yol kenarında bulunan ağaca vuran otomobilde yolcu olarak bulunan Ayşe Çabuk ve Hamide Yağmurcalı yaralandı. Çok sayıda 112 sağlık ekibi ve AKS aracının gittiği kazada araçta sıkışan sürücü Mehmet Çabuk olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan yaralılar ise 112 sağlık ekipleri tarafından Balıkesir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false