Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

?Cesur?un ezildiği okul bahçesinde kamera yokmuş!

?Cesur?un ezildiği okul bahçesinde kamera yokmuş!

ŞMG Lisesi Müdürü köpeklerden şikayetçi

8.2.2017 günü, Şehit Mehmet Günenç Lisesi(ŞMG) bahçesinde, okulun beden eğitimi öğretmeni Hasan Kıroğlu´nun, aracıyla ?Cesur? isimli köpeği ezerek ölümüne neden olması gündeme oturdu. Olay, hayvan severleri ayağa kaldırdı. Buna paralel şekilde, ?Bandırma Sokak Hayvanlarını Koruma Gönüllüleri? de, öğretmen hakkında yasal işlem başlattılar. Gönüllüler, bu işin peşini bırakmayacaklarını açıkladılar.
OKUL BAHÇESİNDE KAMERA YOKMUŞ!
Bu arada, konuyla ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz ŞMG Lisesi Müdürü Zerrin Eraydın, bir süredir okulda bulunmaması nedeniyle olaydan yeni haberdar olduğunu öne sürerek, okulun bahçesinde 40´a yakın güvenlik kamerası bulunduğunu, ancak son dönemde gerçekleşen kar yağışlı günlerde yoğun karın yağdığı sırada, köpeğin ezildiği bölgede yer alan üç kameranın, dalların altında kalarak kullanılamaz duruma geldiğini, bu nedenle o bölgeden, ellerinde görüntü olmadığını öne sürdü.
BANDIRMA KÖPEK KAYNI-YORMUŞ!
Olayla ilgili Hasan Kıroğlu´nun, iyi bir öğretmen olduğunu belirten Zerrin Eraydın, Bandırma´da yaşayan köpeklerden yakınarak şunları söyledi:
?Bandırma´da, çok sayıda köpek var. Okulumuzun bahçesinde de bulunan çok sayıda köpekten öğrencilerimiz korkuyor. Belediyeye bildiriyor, ?Bu köpekleri buradan alın´ diyoruz, ilgilenmiyorlar. Gazeteci olarak asıl bu konuyu işleyin. Belediyeler, sokak köpekleri için barınaklar yapmalı. Avrupa´da, sokakta tek köpek göremezsiniz.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı