Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çevre ve Şehircilik Bakanı Balıkesir´de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Balıkesir´de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Balıkesir´i ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Balıkesir´i ziyaret etti.
Balıkesir temasları kapsamında ilk olarak Balıkesir Valiliği´ni ziyaret eden Bakan Kurum, şeref defterini imzalayıp, ilimiz hakkında Vali Ersin Yazıcı´dan bilgi aldı.
Ziyaret sırasında Bakan Murat Kurum´a, ziyaretlerinin kendilerini şereflendirdiğini belirterek sözlerine başlayan Vali Yazıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un, programları dâhilinde Türkiye´yi Doyuran İl Balıkesir´e geldiğini, büyük bir nezaket örneği olarak Valiliğimize de ziyarette bulunduğunu, bu anlamda şahsı ve Balıkesirliler olarak teşekkürlerini arz etti.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´a Balıkesir´i anlatan Vali Yazıcı, "İlimiz, verimli toprakları, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri yönünden zengin bir yapıya sahiptir. Turizm açısından şehrimizin; doğa turizmi, kültür ve tarih turizmi ile termal turizm alanlarında önemli potansiyele sahip olduğunu görüyoruz. Balıkesir ve ilçeleri termal kaynak zenginliğinin yanı sıra fiziksel ve kimyasal bileşimleri açısından ülkemizin üstün nitelikli şifalı suları arasında yer almaktadır." dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli