Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çevre belediyeler de harekete geçmeli

Çevre belediyeler de harekete geçmeli

Bandırma Devlet Hastanesine çevre ilçelerden gelen hastaların, özellikle kış aylarında mağdur edilmemeleri için alınacak tedbirler konusunda Gönen, Erdek, Edincik ile Karşıyaka ..

Bandırma Devlet Hastanesine çevre ilçelerden gelen hastaların, özellikle kış aylarında mağdur edilmemeleri için alınacak tedbirler konusunda Gönen, Erdek, Edincik ile Karşıyaka belediyelerinin ortak harekete geçmeleri ve taşın altına ellerini koymaları gerektiği belirtiliyor.
AK Parti Bandırma İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hasan İşgören`in basın mensuplarına yaptığı "Kapalı Durak" çağrısına karşılık Bandırma Belediyesi yetkililerinden de tepki gecikmedi.
Bandırma Devlet Hastanesi`ne tedavi amaçlı gelmek zorunda kalan çevre ilçe ve köylerdeki vatandaşların özellikle kış aylarında güçlük çektiklerinin gerçek olduğunu ifade eden, soğukta ve yağışlı havalarda kendilerinin bırakıldığı yerden hastaneye ulaşmaları için uzunca bir mesafeyi yürümek zorunda kaldıklarının altını çizen vatandaşlar, "Bu eziyete son verilmelidir" şeklinde konuştular.
İşgören açıklamasında; Bandırma Belediyesi tarafından özellikle Gönen, Edincik, Erdek ve Karşıyaka`dan gelen vatandaşların kısa süreli de olsa barınmaları için belirtilen yere kapalı bir durak yapılmadığını istemiş ve bunu da basın mensuplarıyla paylaşmıştı. Bandırma Ulaşım A.Ş yetkilileri de buraya yapılacak duraktaki hastaları ücret almadan ana binaya kadar götürebileceklerini açıklamışlardı.
Bu konuda gazetemize bir açıklama yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen Bandırma Belediye Başkanlığı`nda görevli bir yetkili; kapalı durakla bunun kısmen çözülebilineceğini, ancak çevre belediyelerin denetimindeki halk otobüslerinin hastane ana binasına kadar bu kişileri ulaştırmalarının daha mantıklı olacağını, bu konuda da taşın altına ellerine koymaları gerektiği görüşünde olduklarını ifade etti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli