Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ceyhun Mırız´ın iftarlarına ilgi

Ceyhun Mırız´ın iftarlarına ilgi

İşadamı Ceyhun Mırız´ın, Erdek Piri Reis Camii bahçesindeki devam eden iftar yemekleri büyük ilgi görüyor.

İşadamı Ceyhun Mırız´ın, Erdek Piri Reis Camii bahçesindeki devam eden iftar yemekleri büyük ilgi görüyor.
Erdek Belediyesi´nin Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Belediye Meclis Üyeliğini de yürüten Mırız´ın, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz babası Osman Mırız´ın adına, ?Mırız ailesi? olarak verdiği iftar yemekleri, hafta içinde yaklaşık beş yüz, hafta sonlarında ise yedi yüz kişiyi kapsıyor. 

İftarlarda çeşitli dini programlar da uygulanıyor. Cumartesi günü gerçekleşen iftar yemeğine, Bandırma Engelliler ve Engelli Aileleri Derneği Erdek Şubesi bağlı engelliler de davet edildi. Bandırma dernek başkanı Hüseyin Uçar´ın da hazır bulunduğu iftara yine geniş bir katılım gerçekleşti. İftara AKP Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan da katıldı.
Semazenler büyüledi
Dün akşam verilen iftara ise semazenler ve ilahiler ayrı bir renk kattı. Çok kalabalık bir topluluğun katıldığı yemekte yer alan iki semazenin yanı sıra ?Grup Mübarek Tasavvuf Topluluğu?nun sunduğu ilahiler ilgi gördü.
40 Ailenin evine aş
Öte yandan Ceyhun Mırız, Ramazan ayı boyunca, evlerinden çıkamayacak durumda bulunan yardıma muhtaç kişi ve ailelere, evlerinde sıcak aş dağıtımını da sürdürüyor. Mırız, bu kapsamda muhtarlar ve AKP kadın kollarının belirlediği 40 eve sıcak aş ulaştırıyor.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false