Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

CEZAEVİNDE KENDİNİ ASTI

CEZAEVİNDE KENDİNİ ASTI

?Vahi geldi? diyerek annesini öldüren evlat cezaevinde intihar etti

Balıkesir´in Bandırma İlçesi´nde annesi Münevver Erkan´ı ?vahi geldi? diyerek öldüren Ahmet Erkan(41), tutuklu bulunduğu Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu´nda intihar etti.

 Edinilen bilgiye göre; geçtiğimiz hafta salı günü Ahmet Erkan annesini ?vahi geldi öldürdüm? dediği sabaha karşı: 03:00 sularında bu kez kendini astı. Cezaevinde yattığı koğuşta çarşafı halat haline getiren ve ardından tuvalete geçerek kendini su borusuna asan Erkan´ı, koğuşta bulunan bir başka mahkûm görerek cezaevi yetkililerini çağırdı. Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan Ahmet Erkan, yoğun bakım servisinde bir hafta boyunca tedavi görmesine karşın pazartesi günü yaşamını yitirdi. Erkan´ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.

Geçtiğimiz kasım ayında Doğa Mahallesi´nde meydana gelen olayda, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 41 yaşındaki Ahmet Erkan, annesi Münevver Erkan´ı boğazını keserek öldürmüştü. Jandarma ekiplerince bir akaryakıt istasyonunda başında sarık ve elinde Kura-ı Kerim ile yakalanan Ahmet Erkan, kendisini yakalayan jandarma ekiplerine  "Vahiy geldi, ilahi adalet" demişti.

Erdem ÖZCAN/Tufan DALGIÇ/ BANDIRMA



Anahtar Kelimeler: CEZAEVİNDE KENDİNİ ASTI
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli