Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Cezaevinden izinli çıktığı gibi anne ve babasını öldürdü

Cezaevinden izinli çıktığı gibi anne ve babasını öldürdü

İzmir T Tipi Kapalı Cezaevi´nden izinli çıkan genç, anne ve babasını öldürdü.

İzmir T Tipi Kapalı Cezaevi´nden izinli çıkan genç, anne ve babasını öldürdü.
Edremit İlçesi´nde meydana gelen olayda, cezaevinden izinli çıkan bir gencin, anne babasını kesici alet ile öldürdüğü ileri sürüldü.
İddiaya göre kavga sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evin balkonunda bir kadın ve bir erkeğin cesedini buldu. Bu sırada evin kapısında bekleyen polis ekibi, cinayet zanlısı M.D.´yi evden çıkmak isterken yakaladı.
Oğullarının bıçaklı saldırısına uğradığı düşünülen anne Sevgi D.(46) ve baba Şenol D´nin (47) cenazeleri olay yerinden alınarak otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu´na sevk edildi.
Dün sabah saatlerinde ise cinayet şüphelisi M.D. geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye getirilerek savcılık soruşturmasına alındı. Emniyetteki sorgusunda ?Bunların katli vacip? diyen M.D, geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi. Savcılık soruşturmasında susma hakkını kullanan M.D, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Burhaniye Cezaevine gönderildi.
Cinayet şüphelisi M.D.´nin bir süre önce İzmir T Tipi Kapalı Cezaevi´nden izinli çıktığı ve uyuşturucu madde kullanımı dahil 35 suç kaydı bulunduğu öğrenildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli