Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı:

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı:

?Yücel Yılmaz, sürekli oy kaybettiği için hırçınlaşıyor?

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın, kendisinin ve partisinin sürekli oy kaybetmesi nedeniyle hırçınlaştığını öne sürdü.
Büyükşehir Belediye Meclisi´nin son toplantısında bu durumun bir kez daha ortaya çıktığına dikkati çeken Sarı, şu değerlendirmede bulundu:
?Biz, meclis toplantılarının olduğu günlerde de halkın taleplerini dile getirmek için binanın fuayesinde basın toplantıları düzenliyoruz. Bundan önceki basın toplantımızda, Büyükşehir Belediyesi´nin bir ihale yolsuzluğunu dile getirerek, Yılmaz´ın, Susurluk´taki bir köylüsünün işyerinden maske aldığını açıkladık. Bu haftaki basın toplantımızda ise son olarak yaşanan şiddetli rüzgar ve yağışlardan özellikle Ayvalık´taki balıkçıların büyük zarara uğradığını, bu nedenle ilçeye mutlaka bir balıkçı barınağı kazandırılması gerektiğini dile getirdik. Yine aynı olumsuz koşulların, tarım arazilerine de zarar verdiğini anlatarak, bu konuda mecliste komisyon kurularak, zararların belirlenmesi gerektiğine dikkati çektik. Nitekim arkadaşlarımız da, meclise bu konuda önerge verdiler. Bu önergenin görüşülmesi sırasında, Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın, partimiz meclis üyelerine takındığı üslup son derece yakışıksızdır. Siyasetçiye uymayan bu üsluptan üzüntü duyduk. Yapılan anketler, Yücel Yılmaz´ın da içinde bulunduğu ?Cumhur ittifakı´nın, ?Millet ittifakı´nın 7 puan gerisinde olduğunu gösteriyor. Sanıyorum Yılmaz da artık bunu görerek hırçınlaşıyor. Yücel Yılmaz, Balıkesir´i yönetemediğini ve kaybettiğini görerek, moral bozukluğu içinde hırçınlaşıyor. Çünkü kaybeden hırçınlaşır.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli