Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Balıkesir İl Başkanına yumruklu saldırı

CHP Balıkesir İl Başkanına yumruklu saldırı

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı yumruklu saldırıya uğradı, saldırıda toplam 2 kişi vücudunun değişik yerlerinden yaralandı.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı yumruklu saldırıya uğradı, saldırıda toplam 2 kişi vücudunun değişik yerlerinden yaralandı. Saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre; CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve beraberindeki partileri Ali Hikmet Paşa Meydanı´nda 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle yaptığı basın açıklamasının ardından CHP İl başkanlığına gitti. Bir süre sonra isminin U.A. olduğu öğrenilen bir kişi il başkanlığına giderek İl Başkanı Serkan Sarı´ya sözlü saldırıda bulundu. U.A. isimli şahsın sözlü saldırısı bir süre sonra fiili saldırıya dönüştü. Saldırıda parti çalışanları Gökhan Bayar ve Hayri Diler vücudunun değişik yerlerinden yaralandı. Polise yapılan şikayet üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri U.A. isimli şahsı gözaltına aldı. U.A´nın İzmir´den Balıkesir´e geldiği öğrenilirken, olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı