Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Balıkesir Milletvekili Akın, bayramı Balıkesir´de geçirdi

CHP Balıkesir Milletvekili Akın, bayramı Balıkesir´de geçirdi

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Ramazan Bayramı´nı seçim bölgesinde geçirdi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Ramazan Bayramı´nı seçim bölgesinde geçirdi.
Balıkesir´in büyük coğrafyasında, bayramın ilk gününden son gününe kadar hemşerileriyle bir araya gelen CHP Milletvekili Ahmet Akın, bölgesi Balıkesir´de ilçe örgütlerindeki bayramlaşmalara ve ilçelerde düzenlenen çeşitli bayram etkinliklerine katıldı.
Akın, Ramazan Bayramı´nda seçim bölgesi Balıkesir´de Ramazan Bayramı´nın 1. gününde Balıkesir Valiliği´nde düzenlenen bayramlaşmaya katıldı.
Ardından Balıkesir Valiliği Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ni ziyaret edip bayramlaşan Ahmet Akın, huzurevi sakinlerine karanfil verip bayramlarını kutladı.
Buradan CHP Balıkesir İl Başkanlığı´na geçen Akın, partililerle bayramlaştı. Akın, aynı gün Susurluk, Manyas, Gönen, Bandırma ve Erdek CHP İlçe örgütlerinde düzenlenen bayramlaşma programlarında yer aldı.
Akın, Ramazan Bayramı´nın 2. gününde Balya, İvrindi, Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçe örgütlerinde, 3. gününde ise Sındırgı, Kepsut ve Dursunbey ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Balıkesir´de katıldığı bayram programlarında İstanbul´da 23 Haziran´da tekrar edilecek seçim hakkındaki görüşlerini de paylaşan Akın, ?31 Mart´tan daha hazırlıklı ve daha inançlıyız. Kazanılmış bir hakkı gasp edenlere 16 milyon İstanbul´lu çok nezih bir demokrasi dersi verecek. 23 Haziran akşamı iktidar sandıkta seçim kaybetmeyi öğrenecek. 23 Haziran´da İstanbul´da yaşayan bütün Balıkesirli hemşerilerimin Ekrem İmamoğlu için mührü basacaklarına inanıyorum. 100 bini aşan Balıkesirli hemşerimin 23 Haziran´a kadar bir hakkın yerini bulması için her türlü desteği ve katkıyı vereceğine inanıyorum. İşte gönülden gelen bu destek ve katkı ile İstanbul başta olmak üzere ülkemde her şey çok güzel olacak.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli